Our Menu
MENÚ
DEGUSTI LES SEVES CONSERVES PREFERIDES
Basats en una tècnica nascuda en el segle XVII, la conservació d'aliments s'ha convertit en tot un art. L'entrant ideal per a començar el teu viatge a través del nostre rebost
POP EN OLI D'OLIVA, LA BRÚJULA Nº 82
-
€ 42
Medallons de pop gallec
CANYUT AL NATURAL, PACO LA FUENTE
-
€ 40
Famoses pel seu sabor dolç i salat amb textura delicada.
SARDINIES EN OLI D’OLIVA, PACO LA FUENTE
-
€ 28
Conegudes pel seu sabor suau i delicat, lleugerament salades.
ZAMBURINYES EN SALSA VIEIRA, LA BRÚJULA Nº 90
-
€ 29
Petites petxines de pelegrí procedents de les Ries de Galícia.
VENTRESCA DE BONÍTOL EN OLI D’OLIVA, ROSA LA FUENTE
-
€ 32
Preparada artesanalment, reconeguda per la seva suculència i textura.
CANYUT AL NATURAL, ROSA LA FUENTE
-
€ 46
Procedents del nord de Galícia
CLOÏSES AL NATURAL, ROSA LA FUENTE
-
€ 99
Procedents de la Ría d’Arosa i de la Ría de Noya
DEGUSTA ELS FORMATGES I EMBOTITS DE LA TEVA PREFÈRENCIA
Productes del nostre rebost: Sent joies de la gastronomia regional, els embotits i els formatges són essencials no sols en la cuina sinó també en la taula. El seu reconegut sabor intens i equilibrat els converteixen en tot un plaer gastronòmic.
FORMATGE BISQATO XIROS
-
€ 17
Pasta tova amb sabor i olor als matíssos de la muntanya
FORMATGE EL REY SILO BLANCA
-
€ 28
Sabor intens, cremós i sec amb olor lleugerament floral
FORMATGE LA RETORTA
-
€ 17
Sabor suau, persistent en el paladar amb textura cremosa
FORMATGE TUPÍ DE SORT
-
€ 19
Formatge artesà i de sabor molt potent i característic
PERNIL IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 36
Fi, equilibrat i saborós
LLOM IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 18
Cruixent amb tocs de porc ibèric i adob natural
XORIÇO IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 13
Aroma d'adob, la carn i el fumat de llenya d'alzina
LLONGANISSA IBÈRICA 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 13
Pure tradition, sincere and tasty on the palate
CARTA
ESCUMA DE CREMA CATALANA, SORBET DE TARONJA (V, L, H)
-
€ 10
Escuma de crema catalana, sorbet de taronja, mel cruixent.
PERNIL IBÈRIC DE GLA (C, G)
-
€ 33
Pernil ibèric 100%, pa de coca torrat, tomàquet Ramallet, oli d'oliva verge extra, flocs de sal marina
STEAK TARTAR (C, P, S, H, MO)
100 gr -
€ 25
180 gr -
€ 31
Filet de vedella dels Pirineus Catalans, adob de steak tàrtar, piparra de Navarra, cogombrets, tàperes, pa cruixent artesanal.
CARABASSÓ, FORMATGE CABRA, AMETLLES (V, L, CA, F, S)
-
€ 18
Mil fulles de carabassó, mousse de formatge de cabra de la regió, ametlles torrades.
LA NOSTRA ESCALIVADA DE VERDURES (V, G, L, CA, F, S)
-
€ 19
Albergínia, pebrot vermell, chalota, ceba caramellitzada al xerès, crumble de formatge de Idiazábal.
CÈPES À LA CRÉME
-
€ 25
Ceps de Maresme saltats, praliné d'avellanes, foie micuit d’Alt Empordá.
ESPÀRRECS BLANCS, HOLANDESA D'ALGUES (L, P, S, H)
-
€ 23
Espàrrecs blancs de Navarra, holandesa d'algues, pinyons, crudités d'espàrrecs, botarga ratllada.
VIEIRES, BLEDES I CARXOFA (L, P, M)
-
€ 25
Vieires gallegues, salsa cremosa d'anxoves, bledes saltades i carxofes cruixents.
ARRÒS CREMÓS DE BOLETS I TÒFONA (V, L, S)
-
€ 28
Arròs cremós de bolets del bosc, cava Anna de Codorníu, tòfona negra, formatge manxec
LLOBARRO, CELERI, SALICORNIA, LLIMONA, CAVIAR (L, P)
-
€ 36
Filet de Llobarro, escuma d'api nap, llimona amarga i salicornia saltada.
FILET, CAFÈ DE PARIS, PASTANAGA (L, P, MO)
-
€ 38
180grs de filet de vedella dels Pirineus, spaghetti de pastanaga, cremós de pastanaga, kale cruixent i reducció de vedella al cafè de paris.
BEGUDES
AIGUA
AMB GAS
-
€ 5
NATURAL
-
€ 5
CERVESA DE BARRIL
ESTRELLA DAMM
-
€ 10
INEDIT
-
€ 11
GIN TONIC
GIN MARE
-
€ 22
GIN RAW
-
€ 22
NORDES
-
€ 18
PER COPA
VI NEGRE
CARA NORD TREPAT
-
€ 11
Trepat; DO Conca de Barbera
EMILIO MORO LA FELISA
-
€ 16
Tempranillo; DO Ribiera del Duero
FERRER BOBET
-
€ 19
Carinyena, Garnacha; DO Priorat
LA MONTESA
-
€ 11
Garnacha tinta, otras; DO Rioja
VERMÚT
LA MADRE ROSÉ
-
€ 6
DO Terra alta
MIRÓ FUSION BY PACO PÉREZ,
-
€ 13
DO Catalunya
VERMUT DE CAPÇANES
-
€ 8
DO Catalunya
VINYES TORTUGA CLASICO
-
€ 20
DO Catalunya
VI BLANC
ABEL MENDOZA VIURA
-
€ 17
Viura; DOCA Rioja
MATALLONGA MAIXANT
-
€ 9
Chardonnay; DO Costers del Segre
MISTURAS
-
€ 12
Albariño; VT Galicia
VIA EDETANA BLANC
-
€ 11
Garnatxa Blanca, Viognier; DO Terra Alta
VI
DON GUIDO PX VOS
-
€ 22
Pedro Ximenez; DO Jerez
GAINTUS DOLÇ NATURAL
-
€ 10
Sumoll; DO Penedes
VI DE GLASS RIESLING
-
€ 13
Riesling; DO Penedes
VIN NUS MAS D’EN GIL
-
€ 14
Syrah, Garnacha Tinta, Viognier; DO Priorat
VI
ARS COLLECTA BLANC DE BLANCS
-
€ 12
Pinot Noir, Xarel·xo, Trepat; DO Cava
ARS COLLECTA ROSE
-
€ 14
Pinot Noir, Xarel·xo, Trepat; DO Cava
CLOS LENTICUS GENTLEMAN
-
€ 12
Xarel·xo; DO Espumoso