Our Menu
MENU
Degusta les conserves de la teva preferència
POP EN OLI D’OLIVA, LA BRÚJULA Nº 82
-
€ 48
Medallons de pop gallec rigorosament seleccionats
TONYINA EN OLI D’OLIVA, LA BRÚJULA N. 54
-
€ 31
Tonyina bonítol del nord de primera qualitat, envasada a mà en exquisit oli d’oliva
ZAMBURIÑES EN SALSA VIEIRA, LA BRÚJULA N. 90
-
€ 25
Suculentes vieires delicadament conservades en una rica i saborosa salsa de vieira
SARDINES FUMADES EN OLI D'OLIVA, LA BRÚJULA N. 122
-
€ 24
Sardines delicadament fumades, envasades a mà en oli d’oliva de primera qualitat
MUSCLOS EN SALSA ESCABECHE, LA BRÚJULA N. 23
-
€ 16
Musclets en una salsa escabetx picant, que combina vinagre i espècies per a un sabor intens i saborós
SARDINELLES EN OLI D'OLIVA, ROSA LA FUENTE
-
€ 29
Delicades sardinetes, envasades a mà en oli d’oliva
VENTRESCA DE TONYINA BLANCA, ROSA LA FUENTE
-
€ 26
Ventresca amb una textura excepcionalment tendre, conservada en oli d’oliva d’alta qualitat
Degusta els formatges i embotits de la teva preferència
FORMATGE BISQATO XIROS
-
€ 19
Pasta tova amb sabor i olor als matisos de la muntanya
FORMATGE EL REY SILO BLANC
-
€ 29
Sabor intens, cremos i sec amb una olor lleugerament floral
FORMATGE CAN PUJOL ODRE
-
€ 21
Un formatge d'ovella cremos i intens
FORMATGE TUPÍ DE SORT
-
€ 19
Formatge artesà i de sabor molt potent i característic
PERNIL IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 36
Fi, equilibrat i saborós
LLOM IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 18
Cruixent amb tocs de porc ibèric i adob natural
XORIÇO IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 15
Aroma d'adob, la carn i el fumat de llenya d'alzina
SALSITXÓ IBÈRIC 80gr, ARTURO SÁNCHEZ
-
€ 13
Pura tradició, sincer i saborós a la boca
ENTRANTS
PERNIL IBÈRIC DE BELLOTA
-
€ 33
Pernil ibèric 100%, pa de coca torrat, tomàquet Ramallet, oli d’oliva verge extra, flocs de sal marina
STEAK TARTAR
100 gr -
€ 25
180 gr -
€ 31
Solomillo de vedella dels Pirineus Catalans, adreçat de steak tartar, piparra de Navarra, cogombrets, alcaparres, pa cruixent artesà
CARBASSÓ, FORMATGE DE CABRA, AMETLLES
-
€ 18
Mil fulles de carbassó, mousse de formatge de cabra de la regió, ametlles torrades
ESCALIVADA DE VERDURES “THE PANTRY”
-
€ 19
Albergínia, pebrot vermell, xalota, ceba caramel·litzada al xerès, crumble de formatge d'Idiazábal
ESPARRECS VERDS, HOLANDESA D'ALGUES
-
€ 21
Esparrecs verds d'Aranjuez, holandesa d'algues, pinyons, crudités d'esparrecs, botarga ratllada
VIEIRES, BLEDES I CARXOFA
-
€ 25
Vieires galleques, salsa cremosa d'anxoves, bledes saltades i carxofes cruixents
PRINCIPALS
ARRÒS CREMÓS DE BOLETES, TRUFA
-
€ 28
Arròs cremos de bolets del bosc, cava Anna de Codorníu, trufa negra, formatge manxec
LUBINA, API NABET, SALICÒRNIA, LLIMONA, CAVIAR
-
€ 36
Filet de llobarro, escuma d'api nabet, llima amarga i salicòrnia saltada
SOLOMILLO, CAFÈ DE PARÍS, MONGETES VERDES
-
€ 38
180grs de solomillo de vedella dels Pirineus, espaguetis de pastanaga, cremós de pastanaga, kale cruixent i suc de vedella al cafè de París
PER ACABAR, UNS POSTRES
ESCUMA DE CREMA CATALANA, SORBET DE TARONJA
-
€ 10
Escuma de crema catalana, sorbet de taronja, mel cruixent
FRESES DEL MARESME, NATA, ALBAHACA
-
€ 17
Freses del Maresme, gelatina de fresa, nata muntada, sorbet de llimona i albahaca
SELECCIÓ DE FORMATGES LOCALS I NACIONALS
-
€ 17
BEGUDES
AIGUA
AMB GAS
-
€ 5
NATURAL
-
€ 5
CERVESA DE BARRIL
ESTRELLA DAMM
-
€ 10
INEDIT
-
€ 11
GIN TONIC
GIN MARE
-
€ 22
GIN RAW
-
€ 22
NORDES
-
€ 18
PER COPA
VI NEGRE
CARA NORD TREPAT
-
€ 11
Trepat; DO Conca de Barbera
EMILIO MORO LA FELISA
-
€ 16
Tempranillo; DO Ribiera del Duero
FERRER BOBET
-
€ 19
Carinyena, Garnacha; DO Priorat
LA MONTESA
-
€ 11
Garnacha tinta, otras; DO Rioja
VERMÚT
LA MADRE ROSÉ
-
€ 6
DO Terra alta
MIRÓ FUSION BY PACO PÉREZ,
-
€ 13
DO Catalunya
VERMUT DE CAPÇANES
-
€ 8
DO Catalunya
VINYES TORTUGA CLASICO
-
€ 20
DO Catalunya
VI BLANC
ABEL MENDOZA VIURA
-
€ 17
Viura; DOCA Rioja
MATALLONGA MAIXANT
-
€ 9
Chardonnay; DO Costers del Segre
MISTURAS
-
€ 12
Albariño; VT Galicia
VIA EDETANA BLANC
-
€ 11
Garnatxa Blanca, Viognier; DO Terra Alta
VI
DON GUIDO PX VOS
-
€ 22
Pedro Ximenez; DO Jerez
GAINTUS DOLÇ NATURAL
-
€ 10
Sumoll; DO Penedes
VI DE GLASS RIESLING
-
€ 13
Riesling; DO Penedes
VIN NUS MAS D’EN GIL
-
€ 14
Syrah, Garnacha Tinta, Viognier; DO Priorat
VI
ARS COLLECTA BLANC DE BLANCS
-
€ 12
Pinot Noir, Xarel·xo, Trepat; DO Cava
ARS COLLECTA ROSE
-
€ 14
Pinot Noir, Xarel·xo, Trepat; DO Cava
CLOS LENTICUS GENTLEMAN
-
€ 12
Xarel·xo; DO Espumoso