Skip to main content

LA BOTIGA

Més que una boutique gurmet, en The Pantry oferim productes locals i de qualitat. Descobreix les perles gastronòmiques de la regió i deixa't delectar per la millor qualitat dels nostres productes.

  • Place Holder

    PRODUCTE DE PROXIMITAT

    A The Pantry, t'oferim una extensa varietat de productes d'alta qualitat. Des dels exquisits embotits 100% ibèrics d'Arturo Sánchez fins a una cuidada selecció de formatges amb personalitats úniques. Entre les nostres opcions, destaquem el BISQATO XIROS, un formatge amb matisos d'alta muntanya, i l'asturià EL REI SITJA BLANCO, amb el seu distintiu sabor. També pots delectar-te amb formatges més suaus, com el de llet crua d'ovella LA RETORIA o l'ODRE CA PUJOL, que sorprèn amb notes de fusta i xampinyó. Descobreix en The Pantry una àmplia gamma de productes d'excel·lència.
  • Place Holder

    PETITES DELÍCIES

    Et convidem a explorar la nostra exquisida selecció de productes delicatessen d'origen gallec de marques com Paco de la Font, Rosa de la Font i La Brúixola. Submergeix-te en l'autenticitat de la gastronomia gallega amb productes com el polp a la gallega, musclos en escabetx, navalles... Cada producte representa l'excel·lència en sabor i qualitat, oferint-te l'oportunitat de gaudir els sabors únics del nord del país.
  • EL NOSTRE CELLER

    Submergeix-te en una exquisida experiència de The Pantry i descobreix el nostre impressionant celler amb més de 80 vins de referència. Des de l'intrigant Ratpenat fins al refinat Vi-d-re, passant per joies com Loebre, Pólvora, Edetària, Doolittle, Caus Lubis i Puntiapart, cada ampolla conta una història única. La nostra cuidada selecció ofereix una travessia sensorial que delectarà als amants del bon vi, brindant una oportunitat única per a explorar la diversitat i l'excel·lència de les etiquetes que resideixen en les nostres prestatgeries vinícoles.
     
  • 2004
    CAUS LUBIS
    D.O PENEDÈS| 100% MERLOT | BIODINÀMIC

    Cellers Ca Ràfols dels Caus, establerta en 1979 en la denominació d'origen Penedès, es destaca com a referent. En 1990, llancen la primera anyada de Caus Lubis 2004, un vi monovarietal de merlot elaborat amb ceps vells. El celler, actualment practicant viticultura biodinàmica, és reconeguda a Europa per la seva singularitat en produir vins diferents en una mateixa regió.
  • 2016
    JEAN LEON VINYA LA SCALA GRAN RESERVA
    D.O PENEDÈS| 100% CABERNET SAUVIGNON | ECOLÒGIC

    Elaborat en anyades excepcionals, aquest gran reserva de producció limitada procedeix de la vinya La Scala, una petita parcel·la de 8 hectàrees plantada en 1963. Considerat el primer vi elaborat majoritàriament amb la varietat Cabernet Sauvignon d'Espanya, el seu nom rep homenatge al restaurant fundat per Jean Leon en Beverly Hills al Hollywood daurat i va ser el vi oficial en la investidura de Ronald Reagan a la casa blanca.
  • 2018
    PUNTIAPART
    D.O EMPORDÀ | 55% CABERNET SAUVIGNON, 45% CARIÑENA | ECOLÒGIC

    El projecte "La Vinyeta" va ser fundat per Josep Serra i Marta Pedra a Mollet de Peralada en 2002, quan eren estudiants d'enginyeria agrònoma. Van començar adquirint vinyes de Garnacha i Cariñena, i en 2006, van consolidar el projecte amb la construcció del celler. El seu vi "Puntiapart" és un acoblament de Cariñena i Cabernet Sauvignon, provinent de ceps vells. L'etiqueta, que canvia cada any, rep homenatge al món agrícola, especialment a la figura del pagès.
  • 2020

    EDETÀRIA SELECCIÓ BLANCO
    D.O TERRA ALTA | 100% GARNACHA BLANCA | ECOLÒGIC

    Edetària es dedica exclusivament a l'elaboració de vins provinents de les seves vinyes, principalment vells ceps conreats en cinc terroirs diferents. Aquest vi blanc excepcional s'elabora amb les millors vinyes de Garnacha Blanca, de més de 60 anys d'edat i conreades de manera ecològica en la DO Terra Alta, on el sòl de bresca aporta un caràcter mineral i finor distintius.

  • 2021
    LOEBRE
    D.O TERRA ALTA | 50% CARIÑENA, 50% GARNACHA PELUDA | ECOLÒGIC

    Loebre rep homenatge al riu, la terra i les persones que van ser protagonistes en la gran batalla de l'Ebre, reflectint el sofriment i la duresa d'aquests dies de lluita contra corrent i l'austeritat. Des de la perspectiva enològica, els vins de la memòria busquen recuperar i dignificar la tradició dels vins mediterranis mitjançant la revitalització de pràctiques com la maceració curta i la criança en botes grans de fusta de castanyer.
  • 2022

    PÓLVORA
    D.O CONCA DE BARBERÀ | 100% TREPAT | ECOLÒGIC

    Pólvora s'origina en una vinya de trepat entre la Serra de Prades i el poble de Montblanc i a una antiga masia que servia com a refugi temporal per als soldats. Aquest projecte, Vins de la Memòria, és el somni realitzat de Xavi Nolla, qui, inspirat per l'experiència del seu avi durant la Guerra Civil Espanyola, elabora vins en homenatge als qui van viure aquesta època. Pólvora, nomenat així pels constants bombardejos en la zona durant la guerra, es gesta en els mateixos camps on es va lliurar la Batalla de l'Ebre.

Previous Slide Next Slide
Reservi ara